Home > Wie wij helpen

Wie wij helpen

U volledig ontzorgen dat is de kwaliteit die wij leveren! Doormiddel van korte lijnen en heldere communicatie werken we met u samen aan de toekomst. Afspraken nakomen en flexibiliteit is wat ons uniek maakt! Opdrachtgevers doen een beroep op VW Daken voor periodiek onderhoud, verduurzaming, renovatie en nieuwbouw.

De overheid

Duurzaam en milieuvriendelijk dat wil toch iedereen! Deze doelstellingen worden gehaald door de juiste keuze van materialen.

De overheid heeft een voorbeeldfunctie en wil zoveel mogelijk eigen daken duurzaam gaan neerzetten in Nederland. De professionals van VW daken werken daar graag aan bij. Er wordt o.a. gekeken naar prijs, kwaliteit en de levensduur van producten. Maar ook naar de milieueffecten van de gekozen dakmaterialen. Wij zijn in staat u volledig van A-Z te adviseren. Van groene daken tot witte daken en het gebruik van energiebesparende oplossingen zoals zonnepanelen. Wij denken graag met u mee en brengen samen het energieverbruik omlaag!

Corporaties

Jarenlang kan uw dakbedekking onopgemerkt lekken. Wist u dit? VW Daken wilt u graag ontzorgen en dit uiteraard voorkomen!

Als corporatie bent u niet dagelijks in uw woningen of panden aanwezig. Wij adviseren, controleren en onderhouden daken voor grote en kleine corporaties. Want u wilt toch ook dat uw bewoners droog blijven? Door bij ons een onderhoudscontact af te sluiten ontzorgen wij u volledig! Met inachtneming van uw wensen, doelen en budget stellen wij samen met u een onderhoudstraject op. Dit stemmen wij uiteraard af op de huidige onderhoudsniveaus van uw woningen of panden. Wij zullen u volledig ontzorgen en hanteren een duidelijke open communicatie!

Onderwijs en zorg

U zorgt voor andere, wij voor u! Geruisloos en zorgzaam gaan wij te werk bij uw school of instelling.

Terwijl u zorgvuldig uw zorg of lestaken taken uitvoert. Zorgen wij voor uw dak. Wij doen ons uiterste best u, uw cliënten en uw leerlingen niet tot last te zijn. We zijn ons bewust van eventuele complexe installaties op of onder uw dak. Hier zullen wij als professionele organisatie dan ook zorgvuldig mee om gaan. Door een onderhoudscontract af te sluiten heeft u jarenlang geen omkijken naar uw dak. Wij zorgen altijd dat uw dak volledig is afgestemd op de vereisten kwaliteit. Onderhouden, renoveren en vernieuwen doen wij met zorg. VW Daken staat voor werkelijk vakwerk!

Bouwbedrijven

Onze expertise brengen wij graag in bij al uw nieuw- en renovatie projecten. Bouwen kunt u immers niet alleen. Wij kunnen u altijd professioneel en deskundig van dienst zijn in elke face van uw bouwproject!

De levensduur van uw dak wordt voor een grootdeel bepaald door de juiste keuze bij de opbouw van uw dak. Door de juiste keuze te maken voor materialen, constructies en de wijze van verwerking zult u jarenlang plezier hebben van uw dak. Wij denken graag met u mee en dragen bij aan de totstandkoming van bestekken. Wij kunnen u adviseren betreffende constructie en materiaalgebruik zodat u nog efficiënter te werk gaat en uiteindelijk bespaart op uw kosten. Voor de platte daken maken wij vooral gebruik van EPDM dakbedekking. Een erg duurzaam product met een levensduur van wel 40 jaar.

Vastgoedbedrijven

Wilt u de levensduur van uw daken verlengen? Wij als zakelijk partner van verschillende vastgoedbedrijven weten hier wel raad mee!

Onderhoud aan uw dak is een zeer belangrijk aspect om de levensduur van uw dak aanzienlijk te verlengen. Zo kunnen wij eventuele problemen in het dak vroegtijdig opmerken. Wij hebben alle kennis en expertise in huis om u volledig van dienst te zijn en al uw vastgoed te onderhouden. Uiteraard ontzorgen wij u volledig. Dit doen wij door met u een onderhoudscontact af te sluiten. Zo kunt u zich focussen op uw vastgoed, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om uw daken! Bij VW Daken bent u verzekerd tot 15 jaar lang garantie. Met de beste garantievoorwaarden en dakbedekkingsmaterialen. Bij kleine of grote opdrachten heeft u bij VW Daken altijd een ervaren partner aan tafel zitten!