Home > Wat we kunnen

Wat we kunnen

VW Daken helpt al ruim 25 jaar met dakadvies, dakinspectie en dakrenovatie bij nieuwbouw en renovatieprojecten. Wij staan u bij in iedere fase van het bouwproject.

Welke materiaalsoorten worden er gebruikt?

Het bijzondere van VW Daken is dat ze specialist zijn in meerdere materiaal soorten, zo kunnen we als geen ander grote projecten uitvoeren in PVC en bitumen dakbedekking. Maar ook het verwerken van EPDM en TPO dakbedekking horen bij ons tot de mogelijkheden. Daarnaast ontzorgen we de opdrachtgevers ook door het zink- en loodwerk mee te nemen.

Wat is een Firestone Licensed Contractor?

VW Daken is FIRESTONE LICENSED CONTRACTOR. Licensed Contractor van Firestone, is een erkenning voor een selecte groep Firestone dakdekkers. Deze Firestone erkenning wordt gegeven voor het leveren van topprestaties en kwaliteit.

Wat is de doorlooptijd?

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om in een hoog tempo een dak waterdicht te maken. Met een snelle doorlooptijd zijn we in staat om moeiteloos 2500m2 per dag te produceren.

Worden gebruiksdaken ook ingericht?

Naast de standaard daken bent u bij VW Daken ook aan het juiste adres voor gebruiksdaken. Dit kan zijn voor dakterrassen, parkeerdaken, groendaken en zelfs energiedaken. Wij kunnen uw gesprekspartner zijn die met u mee denkt.

Hoe wordt er omgegaan met de veiligheid?

VW Daken vindt het belangrijk om met de veiligheid van de daken bezig te zijn. Dit is niet alleen tijdens de uitvoering, maar ook na oplevering. Wij vinden het dus belangrijk om uw pand te voorzien van de juiste valbeveiliging en kunnen u hier van de juiste informatie voorzien.