Home > Wat we kunnen

Wat we kunnen

VW Daken is de specialist die zowel in de nieuw als in de renovatie werkt. Vele grote en complexe daken maken we jaarlijks, echter zijn wij ook uitermate geschikt om voor opdrachtgevers kleinere projecten te maken in dewoning- en utiliteitsbouw.

Materiaal soorten

Het bijzondere van VW Daken is dat ze specialist zijn in meerdere materiaal soorten, zo kunnen we als geen ander grote projecten uitvoeren in PVC en bitumen dakbedekking. Maar ook het verwerken van EPDM en TPO dakbedekking horen bij ons tot de mogelijkheden. Daarnaast ontzorgen we de opdrachtgevers ook door het zink- en loodwerk mee te nemen.

Firestone Licensed Contractor

VW Daken is FIRESTONE LICENSED CONTRACTOR. Licensed Contractor van Firestone, is een erkenning voor een selecte groep Firestone dakdekkers. Deze Firestone erkenning wordt gegeven voor het leveren van topprestaties en kwaliteit.

Snelle doorlooptijd

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om in een hoog tempo een dak waterdicht te maken. Zo zijn we in staat om moeite loos 2500m2 per dag te produceren.

Gebruiksdaken

Naast de standaard daken bent u bij VW Daken ook aan het juiste adres voor gebruiksdaken. Dit kan zijn voor dakterrassen, parkeerdaken, groendaken en zelfs energiedaken. Wij kunnen uw gesprekspartner zijn die met u mee denkt.

Veiligheid

VW Daken vindt het belangrijk om met de veiligheid van de daken bezig te zijn. Dit is niet alleen tijdens de uitvoering, maar ook na oplevering. Wij vinden het dus belangrijk om uw pand te voorzien van de juiste valbeveiliging en kunnen u hier van de juiste informatie voorzien.