De veiligheid van u en uw dak!

VW Daken verzekerd u van een veilige werkomgeving op het dak. Niet alleen tijdens de uitvoering, maar ook na oplevering. Constructie en materiaalgebruik zijn belangrijk om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan en zal u uiteindelijk in kosten besparen. Wij vinden het dus belangrijk om uw pand te voorzien van de juiste valbeveiliging en kunnen u van de juiste informatie voorzien. Bovendien passen onze experts graag nieuwe technieken of vernieuwende materialen toe.

“VW Daken Voor Werkelijk Vakwerk”

Nieuwbouwprojecten, renovatie, onderhoud of reparatie, veilig en verantwoord kunnen werken op het dak staat bij VW Daken centraal. Daarom vindt u in ons ruime assortiment alleen valbeveiliging van de beste kwaliteit. Het is voor ons dan ook vanzelfsprekend dat al onze valbeveiliging voldoet aan alle wettelijke veiligheidsnormen en eisen.

Collectieve valbeveiliging:

  • Zelfdragend hekwerk staat vrij opgelegd op het dak;
  • Opstaande dakrand hekwerk is direct op de dakrand geïnstalleerd;
  • Neerklapbaar hekwerk kan buiten werkzaamheden worden ingeklapt waardoor het aanzicht van het dak behouden blijft.

Horizontale valbeveiliging:

  • Veiligheidslijn om veilig te werk te gaan en vrij bewegen voor meerdere gelijktijdige gebruikers;
  • Veiligheidsrail ter veiligheid aan de onderkant van een dak;
  • Ankerpunten mogelijk als losstaande borgingspunten of als onderdeel van een veiligheidslijn.

VW DAKEN | ISOLATIEMATERIAAL VOOR UW DAK

Onze EPS dakisolatie is een kwalitatieve, thermische dakisolatie met uiteenlopende mogelijkheden. De kern van de isolatieplaten met EPS, ook wel geëxpandeerd polystyreen, zorgt voor een constante isolatiewaarde. Het isolatiemiddel is uitermate geschikt om geluid te absorberen, energiekosten te reduceren en temperatuurschommelingen in een woning of pand te voorkomen!

Heeft u een dak dat toe is aan isolatiemateriaal? Bij ons kunt u naast inspectie en renovatie ook terecht voor een vrijblijvend dakadvies. Benieuwd naar wat we voor u en uw dak kunnen betekenen met de kwaliteit van topmerk Kingspan Unidek? Neem gerust eens contact met ons op. Wij informeren u graag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij zoeken Collega's