Home > Vastgoedbedrijven

Wie wij helpen

U volledig ontzorgen dat is de kwaliteit die wij leveren! Doormiddel van korte lijnen en heldere communicatie werken we met u samen aan de toekomst. Afspraken nakomen en flexibiliteit is wat ons uniek maakt! Opdrachtgevers doen een beroep op VW Daken voor periodiek onderhoud, verduurzaming, renovatie en nieuwbouw.

Vastgoedbedrijven

Wilt u de levensduur van uw daken verlengen? Wij als zakelijk partner van verschillende vastgoedbedrijven weten hier wel raad mee!

Onderhoud aan uw dak is een zeer belangrijk aspect om de levensduur van uw dak aanzienlijk te verlengen. Zo kunnen wij eventuele problemen in het dak vroegtijdig opmerken. Wij hebben alle kennis en expertise in huis om u volledig van dienst te zijn en al uw vastgoed te onderhouden. Uiteraard ontzorgen wij u volledig. Dit doen wij door met u een onderhoudscontact af te sluiten. Zo kunt u zich focussen op uw vastgoed, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om uw daken! Bij VW Daken bent u verzekerd tot 15 jaar lang garantie. Met de beste garantievoorwaarden en dakbedekkingsmaterialen. Bij kleine of grote opdrachten heeft u bij VW Daken altijd een ervaren partner aan tafel zitten!