Uw specialist in PVC daken!

VW Daken heeft jarenlange ervaring op het gebied van kunststof dakbedekking, met in het bijzonder PVC daken. Zowel bij nieuwbouw als renovatie weten onze specialisten verschillende kunststof dakbedekkingssystemen vakkundig aan te brengen op elk formaat dak. Bovendien houden we hierbij de ontwikkelingen op gebied van duurzaamheid nauwlettend in de gaten en passen onze experts graag de nieuwste technieken toe!

“VW Daken Voor Werkelijk Vakwerk”

VW Daken maakt veel gebruik van Cosmofin PVC, een kunststof dakbedekking van topmerk BMI Icopal. Cosmofin PVC is een kunststof dakbaan, die door uiterst betrouwbare lasverbindingen en hoge rekenwaardes een gemiddelde levensduur van 30 jaar heeft. Bij zowel onze producten als werkwijzen passen we graag de meest recente, veilige en milieuvriendelijke technieken toe. De keuze voor een PVC dak kent op deze vlakken veel voordelen, maar dient dan wel vakkundig door specialisten te worden gelegd. Onze ervaren dakdekkers kunnen u volledig ontzorgen met een PVC dak van Icopal Cosmofin. Bovendien kunt u altijd rekenen op onze geweldige service op gebied van inspectie en onderhoud!

De samenstelling van een zeer stabiel polyesterweefsel, in combinatie met het hoogwaardige productieproces, levert een hoge kwaliteit dakbaan op. Cosmofin PVC is:

  • Met groot gemak bestand is tegen grote windkrachten, stormen en overige weersomstandigheden;
  • Een lichtgewicht enkel-laags systeem dat makkelijk te verwerken is en waarvoor bij het plaatsen geen open vuur nodig is;
  • Milieuvriendelijk, niet toxisch en biedt een duurzame oplossing die jarenlang zorgeloos goed functioneert.

VW DAKEN | WIJ ONTZORGEN IEDEREEN

Als geen ander kunnen wij uw daken voorzien van een stijlvolle PVC dakbedekking, maar ook kleinere projecten krijgen bij ons gegarandeerd volledige ontzorging. Wij zijn er voor bedrijven, onderwijs, zorg, de overheid en particulieren. Wat de omvang van uw wens ook is, VW Daken biedt met Icopal Cosmofin PVC een kunststof dak van geweldige kwaliteit!

Heeft u een dak dat toe is aan vernieuwing of verandering? Bij ons kunt u naast inspectie en renovatie ook terecht voor een vrijblijvend dakadvies. Benieuwd naar wat we voor u en uw dak kunnen betekenen? Neem gerust eens contact met ons op. Onze specialisten informeren u graag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij zoeken Collega's