Specialist in bitumen dakbedekking!

VW Daken heeft jarenlange ervaring op het gebied van bitumen dakbedekking. Zowel bij nieuwbouw als renovatie weten onze specialisten verschillende bitumineuze dakbedekkingssystemen vakkundig aan te brengen op elk formaat dak. Bovendien houden we hierbij duurzame ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en passen onze experts graag de nieuwste technieken toe!

“VW Daken Voor Werkelijk Vakwerk”

De keuze voor een bitumen dak kent veel voordelen, maar dient dan wel vakkundig door specialisten te worden gelegd. Aan de hand van onze kennis gaan we niet alleen zorgvuldig te werk, veiligheid en duurzaamheid staan bij ons ook hoog in het vaandel. Bij zowel onze producten als werkwijzen passen we graag de meest recente, veilige en milieuvriendelijke technieken toe. VW Daken werkt daarom alleen met gecertificeerde bitumen dakbedekking, die onze experts ook nog eens brandvrij kunnen aanbrengen.

Onze ervaren dakdekkers kunnen u volledig ontzorgen met een bitumineuze dakbedekking. Met producten van gegarandeerde topkwaliteit en ervaren professionals geniet u tot wel 30 jaar van een waterdicht en vochtbestendig bitumen dak. VW Daken kan uw dak snel herstellen of vervangen en bovendien bieden wij een geweldige service op gebied van inspectie en onderhoud!

VW DAKEN | WIJ ONTZORGEN IEDEREEN

Als geen ander kan VW Daken grote en complexe daken voorzien van de beste kwaliteit bitumen, maar ook kleinere projecten krijgen bij ons gegarandeerd volledige ontzorging. Wij zijn er voor bedrijven, onderwijs, zorg, de overheid en particulieren. Wat de omvang van uw dak ook is, voor elke wens heeft VW Daken een geschikte bitumen dakbedekking!

Heeft u een bitumen dak dat toe is aan vernieuwing of verandering? Bij ons kunt u naast inspectie en renovatie ook terecht voor een vrijblijvend dakadvies. Benieuwd naar wat we voor u en uw dak kunnen betekenen? Neem gerust eens contact met ons op. Wij informeren u graag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij zoeken Collega's