Voor ieder dak bieden wij passend onderhoud!

Een goed onderhouden dak boven uw hoofd geeft rust. Als betrouwbare en professionele alleskunner op de dakenmarkt ontzorgt VW Daken u dan ook volledig op gebied van veiligheid en passende onderhoudscontracten. Onze dak experts weten uw pand te voorzien van de juiste valbeveiliging en met het juiste onderhoudscontract helpen we u graag aan een gegarandeerd lange levensduur van uw dak!

“VW Daken Voor Werkelijk Vakwerk”

Wanneer uw dak goed onderhouden wordt, bespaart u uzelf van onverwachte en onnodige schade en kosten. Door in een vroeg stadia alert te zijn op eventuele mankementen van uw dak, kan erger worden voorkomen. Een klein scheurtje is eenvoudiger en sneller verholpen dan een uiteindelijke lekkage!

VW Daken wil u dan ook graag ontzorgen en helpen met veiligheid en dakonderhoud. Wij bieden passende onderhoudscontracten aan voor het dak en werken volgens de NEN 2767 norm. Het onderhouden van een dak is meer dan alleen het schoonmaken van het dak. Wij controleren het dak en repareren waar nodig de schade. Dat doen we bij VW Daken met passie én precisie! Vanzelfsprekend wordt u binnen 24 uur door ons geholpen als er zich onverhoopt calamiteiten voordoen.

VW DAKEN | VEILIGHEID BOVEN ALLES

Het is aan te raden bij ieder nieuw gemaakt dak een onderhoudscontract te nemen. Vraag naar onze mogelijkheden op gebied van advies, inspectie en renovatie. VW Daken ontzorgt u met onderhoud op maat!

Bovendien staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel. Zowel het veilig kunnen werken van onze medewerkers als het kunnen garanderen van de veiligheid van uw dak vinden erg belangrijk. Niet alleen tijdens de uitvoering, maar ook na oplevering. Graag voorzien wij u dan ook van vakkundig advies over hoe we uw pand kunnen voorzien van de juiste valbeveiliging. Benieuwd naar wat we hierin voor u en uw dak kunnen betekenen? Neem gerust eens contact met ons op. Wij informeren u graag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij zoeken Collega's