Home > Over ons
VW-Daken

Onze focus!

VW Daken is een betrouwbare en professionele speler in de dakenmarkt. Professioneel en vakkundig dat is waar wij ons op focussen. Wij blijven ons zelf continu ontwikkelen en uitdagen om vooraan te blijven staan in de wereld van de dakdekkers. We werken voor diverse grote partijen zoals; aannemers, vastgoed beheerders, pensioenfondsen, overheden en vve’s. Zowel in nieuwbouw als in renovatie dakprojecten. Onze diensten variëren van service-werkzaamheden op kleine daken tot aan renovatie en nieuwbouwprojecten van 20.000m2 of zelfs nog meer.

U ontzorgen dat is onze missie!

U volledig ontzorgen dat is de kwaliteit die wij leveren! Doormiddel van korte lijnen en heldere communicatie werken we met u samen aan de toekomst. Afspraken nakomen en flexibiliteit is wat ons uniek maakt! Zo weet u altijd waar u aan toe bent en blijft er geen vraag onbeantwoord. Onze missie is dan ook om u te ontzorgen en professioneel vakwerk te leveren. VW daken is in een vroeg stadium van het bouwproces al betrokken met zijn deskundige partners om zo altijd weer voor een ‘overtreffend’ eindresultaat te gaan. Alleen zo kunnen wij als dakdekkersbedrijf onze klanten de beste service en de meest innovatieve oplossingen bieden.

Niet de grootste, maar wel de beste!

VW daken is een dakdekkersbedrijf uit Breda met als werkgebied geheel Nederland en Belgie. Wij kunnen alles met uw dak. En doen dit altijd conform de richtlijnen van de fabrikant en de NEN normen, NEN 6050, NEN 6708 en 6728. Al onze vakspecialisten zijn feilloos op elkaar ingewerkt en door onze vele jaren ervaring komen wij nooit voor verassingen te staan. VW Daken kan alle soorten daksystemen voor u uitvoeren. Kortom voor service, kwaliteit en vakmanschap moet u bij VW Daken zijn! Mocht u vragen hebben of een vrijblijvende offerte aan willen vragen neem dan contact met ons op!

Wij werken o.a. met de volgende producten:

  • Bitumineuze dakbedekking;
  • POCB dakbedekking (Icopal Universal);
  • PVC dakbedekking;
  • TPO dakbedekking;
  • EPDM dakbedekking;
  • Vloeibare dakafdichting;