Ontdek Icopal Cosmofin PVC dakbedekking!

icopal cosmofin pvc

Onze specialisten maken steeds meer gebruik van Cosmofin PVC, een kunststof dakbedekking van topmerk BMI Icopal. Deze in populariteit toenemende kunststof dakbaan, heeft dankzij de uiterst betrouwbare lasverbindingen en hoge rekenwaardes een levensduur van 30 jaar heeft. VW Daken kan Cosmofin PVC toepassen als enkel-laags daksysteem op platte en licht hellende daken, in zowel nieuwbouw- als renovatie- en onderhoudsprojecten. Met Icopal Cosmofin kiest u voor een jarenlange duurzame en zorgeloze oplossing.

“VW Daken Voor Werkelijk Vakwerk”

Cosmofin PVC is uitstekend bestand tegen grote windkrachten, stormen en overige extreme weersomstandigheden of invloeden zoals neerslag en zonkracht. De samenstelling van een zeer stabiel polyesterweefsel, in combinatie met het hoogwaardige productieproces, levert een hoge kwaliteit dakbaan op. Het is een lichtgewicht, enkel-laags systeem dat makkelijk te verwerken is en waarvoor bij het plaatsen geen open vuur nodig is. Icopal Cosmofin is milieuvriendelijk, niet toxisch en de materialen die overblijven bij het productieproces worden bovendien hergebruikt voor nieuwe hoogwaardige producten.

VW DAKEN | UW PVC DAKBEDEKKING SPECIALIST!

De keuze voor Icopal Cosmofin kent veel voordelen, maar de dakbedekking dient dan wel vakkundig door specialisten te worden gelegd. Onze ervaren dakdekkers kunnen u hierin volledig ontzorgen. Wij zijn er voor bedrijven, onderwijs, zorg, de overheid en particulieren. Wat de omvang van uw wens ook is, VW Daken biedt met Cosmofin een kunststof dak van geweldige kwaliteit!

Heeft u een dak dat toe is aan vernieuwing of verandering? Bij ons kunt u naast inspectie en renovatie ook terecht voor een vrijblijvend dakadvies. Bovendien kunt u altijd rekenen op onze geweldige service op gebied van inspectie en onderhoud! Laat VW Daken u volledig ontzorgen met de geweldige voordelen van een PVC dak van Icopal Cosmofin. Benieuwd naar wat we voor u en uw dak kunnen betekenen? Neem gerust eens contact met ons op. De specialisten van VW Daken informeren en adviseren u graag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij zoeken Collega's