Milieubewust werken met Icopal Universal

Icopal Universal VW Daken

Bij VW Daken houden we de ontwikkelingen op gebied van duurzaamheid altijd nauwlettend in de gaten. Bovendien passen onze experts graag nieuwe technieken of vernieuwende materialen toe. Zo werken onze specialisten met POCB dakbedekking van topmerk BMI Icopal. Met POCB zijn de goede eigenschappen van zowel bitumen als kunststof daken samengebracht in één dakrol, BMI Icopal Universal!

“VW Daken Voor Werkelijk Vakwerk”

Met de eigenschappen van POCB (Polyolefine Copolymerisaat Bitumen) is BMI Icopal Universal is de meest universeel toepasbare dakbedekking waarmee we bij VW Daken werken. Met dit product hebben we dan ook al prachtige projecten mogen uitvoeren. Het is geschikt voor alle dakconstructies en heeft een gemiddelde levensduur van maar liefst 30 jaar! Andere voordelen van BMI Icopal Universal dakbedekking zijn:

  • Gegarandeerd waterdicht;
  • Weers- en Uv-bestendig;
  • Duurzaam (doordat het geen meetbare veroudering heeft);
  • Milieuvriendelijk (volledig recyclebaar);
  • Toepasbaar op alle ondergronden met verschillende verwerkingstechnieken;
  • Eenvoudig en snel op daken te installeren.

VW DAKEN | VEILIG EN VERANTWOORD WERKEN

Met BMI Icopal Universal dakbedekking voldoet VW Daken aan alle voorwaarden die worden gesteld (NEN 6050) aan brandveilig werken op het dak! Veilig en verantwoord werken voor zowel de dakdekker als het milieu staat bij ons dan ook hoog in het vaandel! Heeft u een dak dat toe is aan vernieuwing of verandering? Bij ons kunt u naast inspectie en renovatie ook terecht voor een vrijblijvend dakadvies. Benieuwd naar wat we voor u en uw dak kunnen betekenen met BMI Icopal Universal? Neem gerust eens contact met ons op. Wij informeren u graag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij zoeken Collega's