Levert VW Daken het ‘Dak van het Jaar’?

Voor al onze opdrachtgevers gaan wij voor een subliem eindresultaat! Door goede samenwerkingen met leveranciers, een uitgebreid netwerk van professionals en met een eerlijke service bouwen wij aan langdurige relaties met mooie projecten. Dat één van die projecten is genomineerd van de titel ‘Dak van het Jaar’, vinden wij dan ook bijzonder leuk!

De prijs ‘Dak van het Jaar’ wordt toegekend aan het dak dat op beoordelingsgebieden als vakmanschap, techniek, samenwerking en duurzaamheid het hoogste scoort. Criteria waar we bij VW Daken altijd de hoogste zorg voor dragen. Zo ook tijdens onze bijdrage aan project Havenloft in Rotterdam. Het project bestaat uit 18 drijvende woningen in een havenbekken.

VW DAKEN | DÉ SPECIALIST IN WERKEN MET EPDM!

Aan het dak zijn bijzondere eisen gesteld, waar we in goede samenwerking met o.a. hoofdaannemer BIK Bouw uit Barendrecht ambitieus mee aan de slag zijn gegaan. Zo heeft VW Daken:

  • Op de houten ondergrond PE-folie aangebracht als damp remmende laag;
  • Bovenop een EPS en PIR combinatie aangebracht als isolatielaag;
  • Tenslotte EPDM membranen verlijmd voor een snelle, waterdichte en naadloze bevestiging.

Er is door ons bij dit project bewust gekozen voor het milieuvriendelijke materiaal EPDM. Het loogt niet uit en hierdoor kan het regenwater rechtstreeks op het open water afgevoerd worden. Bovendien gaat EPDM (bij de juiste verwerking en goed onderhoud) net zo lang mee als de constructie zelf en is het volledig recyclebaar. Zo heeft VW Daken, dankzij onze jarenlange ervaring met EPDM, ook op gebied van duurzaamheid een vakkundige bijdrage mogen leveren aan dit unieke project!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij zoeken Collega's