Groei & bloei dankzij hoogwaardige kwaliteit!

Van minimale klussen op kleine daken, tot renovatie en nieuwbouwprojecten van immense omvang. Onze werkzaamheden zijn zeer divers, maar komen in essentie altijd overeen: u volledig ontzorgen met het leveren van hoogwaardige kwaliteit! Gewapend met professioneel vakwerk delen de specialisten van VW Daken deze missie in heel Nederland én België!

Dat onze unieke service in gespecialiseerd vakwerk gewaardeerd wordt, blijkt wel uit de fantastische groei en bloei die VW Daken de laatste jaren doormaakt. Steeds meer en ook steeds grotere projecten nemen we dankbaar aan, waarbij we onze missie en visie natuurlijk nooit uit het oog verliezen! Door de lijntjes kort te houden en met heldere communicatie werken we graag samen met u aan onze toekomst. Om onze kwalitatief hoogwaardige koppositie in de wereld van dakdekkers te behouden, blijven we onszelf continu uitdagen en ontwikkelen.

VW DAKEN | TROTSE BEZITTER VCA-CERTIFICAAT!

Om u ook in onze groeiperiode te blijven garanderen van een optimale service en kwaliteit, halen wij alleen de meest gedreven vakspecialisten in huis! Volledig ontzorgen en professioneel vakwerk bieden, dat is onze missie. Die missie vertalen wij ook door naar onze eigen medewerkers. Want ook zij verdienen een werkomgeving van hoogwaardige kwaliteit.

“VW Daken Voor Werkelijk Vakwerk”

Trots melden wij dan ook dat VW Daken binnenkort in het bezit is van een VCA-certificaat. Hiermee tonen wij aan hoe belangrijk we het vinden dat onze vakspecialisten verzekerd zijn van iedere dag en overal veilig, gezond en milieubewust werken. Met het VCA-certificaat presenteren wij ons dan ook niet alleen als een deskundige en betrouwbare opdrachtnemer, maar ook als professionele en zorgdragende organisatie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij zoeken Collega's