Home > EPDM specialist

Een EPDM specialist nodig? VW Daken is uw dakspecialist!

Bij VW Daken maken we gebruik van Firestone EPDM dakbedekking van de hoogste kwaliteit! EPDM is geschikt voor zowel platte daken als licht hellende daken. Een EPDM dak is een duurzame investering. Het gaat langer mee want het kent een levensduur van meer dan 40 jaar en qua onderhoud heeft u er nauwelijks omkijken naar. Wilt u graag weten wat de we voor u kunnen betekenen. Neem dan contact met een ons op.

Op zoek naar een professionele EPDM specialist? Schakel dan de experts in van VW Daken. Wij weten u alles te vertellen over de mogelijkheden omtrent dakbedekking en diverse dakgerelateerde materialen. Wij als EPDM specialist gebruiken naast traditionele werkwijze ook moderne methodes om hoogwaardige platte daken te maken. Zo is het zelfs mogelijk om EPDM over uw bestaande dakbedekking te plaatsen. EPDM is een synthetisch rubber met een samenstelling die ervoor zorgt dat uw dak beschermd is tegen de meest extreme weersomstandigheden.

De eigenschappen van EPDM dakbedekking!

EPDM is een licht materiaal dat dankzij haar flexibiliteit makkelijk is om te verwerken. EPDM heeft een elasticiteit van 400% waardoor het bestand is tegen de meest extreme weersomstandigheden. EPDM droogt niet uit waardoor het niet scheurt. Het materiaal heeft een levensduur van meer dan 40 jaar. Een andere unieke eigenschap van EPDM dakbedekking is de grote gebruiksvriendelijkheid. Een EPDM dak is vrij eenvoudig te leggen en hoeft in tegenstelling tot een bitumen dakbedekking niet te worden gebrand. Hierdoor ontstaat er geen brandgevaar. Tevens is het materiaal ook onderhoudsvrij, duurzaam en recyclebaar.

Waarom is VW Daken de EPDM specialist?

Duurzame dakbedekkingen zoals PVC en EPDM zijn enorm in populariteit gestegen. U zult het steeds vaker terug zien op platte en licht hellende daken. VW Daken maakt gebruik van het merk Firestone. Firestone staat het hoogst aangeschreven op het gebied van EPDM dakbedekkingen. VW Daken heeft alle diensten onder één dak! Van EPDM specialist tot dakinspecteur en van calculator tot aan dakadvies. En alleen bij VW Daken heeft u 10 tot 15 jaar garantie. Vraag vrijblijvend een offerte! VW Daken is de dakspecialist van Nederland en bij ons bent u verzekerd van een waterdicht en duurzaam dak. Mail naar info@vwdaken.nl of bel 076-2005200. Wij staan u graag te woord. Wij zorgen ervoor dat u droog staat onder uw eigen dak!