Een EPDM specialist nodig? VW Daken is uw dakspecialist!

Voor Firestone EPDM dakbedekking van de hoogste kwaliteit wordt u enorm geholpen door de EPDM specialisten van VW Daken. Voor zowel platte daken als hellende daken is EPDM dakbedekking de oplossing voor u. Een EPDM dak is een enorm duurzame investering. Door de vele voordelen van EPDM dakbedekking zult u hier geen spijt van krijgen. Door het gebruik van EPDM zult u de investering voor uw dak zonder twijfel terugverdienen. Want het kent een levensduur van meer dan 50 jaar en qua onderhoud heeft u nauwelijks omkijken. Wilt u graag weten wat de prijzen zijn? Neem dan contact op met een ons.

Op zoek naar een professionele EPDM specialist? Schakel dan de experts in van VW Daken. Wij weten u alles te vertellen over de mogelijkheden omtrent dakbedekking en diverse dakgerelateerde materialen. Wij als EPDM specialist gebruiken buiten de traditionele werkwijze ook de nieuwste methodes om hoogwaardige platte daken te maken. Het is zelfs mogelijk om EPDM over uw bestaande dakbedekking te plaatsen. EPDM is een synthetisch rubber met een samenstelling die ervoor zorgt dat uw dak geïsoleerd is tegen de meest extreme weersomstandigheden.

De eigenschappen van EPDM dakbedekking!

EPDM is een licht materiaal dat dankzij haar flexibiliteit makkelijk is om te verwerken. Wij zijn in staat om zonder open vuur EPDM aan te brengen op het dak. Hierbij is het grootste voordeel dat het een levensduur heeft van meer dan 50 jaar. Als er factoren zijn waar u rekening mee moet houden, voordat u voor EPDM kiest, dan zal onze EPDM specialist u hier op wijzen. Een unieke eigenschap van EPDM dakbedekking is de grote gebruiksvriendelijkheid. Een EPDM dak is vrij eenvoudig te leggen en hoeft in tegenstelling tot een bitumen dakbedekking niet te worden gebrand. Hierdoor ontstaat er geen brandgevaar. Het materiaal is onderhoudsvrij, duurzaam en recyclebaar.

Waarom is VW Daken de EPDM specialist?

Duurzame dakbedekkingen zoals PVC en EPDM zijn enorm in populariteit gestegen. U zult het steeds vaker terug zien op platte en hellende daken. Met goed toegepaste verlijming van de naden en dakbanen is EPDM dakbedekking geheel bestand tegen de hevigste weersomstandigheden. De dakbedekking wordt zoveel mogelijk uit één stuk gemaakt zodat lekkage vermeden wordt. VW Daken maakt gebruik van het merk Firestone. Firestone staat het hoogst aangeschreven op het gebied van EPDM dakbedekkingen. VW Daken heeft alle diensten onder één dak: van EPDM specialist tot dakinspecteur en van calculator tot aan dakdekker. En alleen bij VW Daken heeft u 10 tot 15 jaar garantie. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een vrijblijvend gesprek! VW Daken is de favoriete dakspecialist van Nederland en bij ons bent u verzekerd van een waterdicht en duurzaam dak. Mail naar info@vwdaken.nl of bel 076-2005200. Wij staan u graag te woord. Wij zorgen ervoor dat u droog staat onder uw eigen dak!