Home > EPDM specialist Roosendaal

Wat een EPDM specialist Roosendaal voor u kan betekenen!

U zoekt een dakdekker in de regio Roosendaal? Op het gebied van EPDM is VW Daken de EPDM specialist in Roosendaal. Het dak is een zeer belangrijk onderdeel van uw woning. Het dak zorgt voor de bescherming en de isolatie van uw huis. Het is daarom verstandig om een EPDM specialist Roosendaal in te zetten wanneer u merkt dat er enige gebreken voorkomen in uw dak. Een van de duurzaamste dakbedekkingen in vergelijking met alternatieve materialen is EPDM dakbedekking. EPDM is toepasbaar bij zowel licht hellende als platte daken. Een van de grote voordelen van van EPDM dakbedekking is dat het geplaatst kan worden zonder het gebruik van open vuur. De dakbedekking wordt koud verlijmt op het dakoppervlak. Er is dus geen risico op brandgevaar!

VW Daken is als EPDM specialist Roosendaal op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en zeer vakkundig. EPDM is een rubbersoort. De afkorting EPDM staat voor “Ethyleen-Propyleen-Dieen-Monomeer”.

EPDM is vliegvuurbestendig en heeft een goede bestendigheid tegen de meest uiteenlopende weersomstandigheden en UV-straling. Het materiaal is zeer elastisch (tot wel 400%) en kan prima tegen zowel zeer koude als zeer warme temperaturen. Dit alles maakt dat de levensduur van EPDM folie veruit het langste is van alle dakbedekkingen. Wij kunnen u garanderen dat EPDM tot wel 40 jaar mee gaat. Zonder kwaliteitsverlies! Gedurende deze 40 jaar heeft u weinig tot geen onderhoud aan uw EPDM dak. Wanneer u kiest voor EPDM, dan kiest u voor de meest duurzame oplossing voor uw dak! Voor meer informatie of advies belt u VW Daken. T: 076-2005200 of info@vwdaken.nl.

Wat heeft een VW DAKEN TE bieden?

  • Wij inspecteren uw dak grondig tot in de puntjes;
  • Complete daken worden aangelegd;
  • U bespaart energie doormiddel van isolatie;
  • Wij brengen aan of vervangen de dakbedekkingen;
  • Zowel onderhoud als reiniging van uw dak;
  • Valbeveiligingen worden aangebracht;
  • 10 tot 15 jaar garantie.

Eigenschappen van een EPDM specialist Roosendaal!

EPDM dakbedekking kent een levensduur van maar liefst 40 jaar. Het kent uitzonderlijke prestaties op het gebied van isolatie. Deze eigenschappen maken het materiaal EPDM uitzonderlijk populair onder zowel zakelijke als particuliere klanten. Veel bedrijven in Roosendaal zijn u al voor. Bij duurzaam bouwen wordt steeds meer gekeken naar de materiaalkeuze. EPDM blijft elastisch op temperaturen van -35 graden tot +120 graden Celsius. Daarnaast is het ook behoorlijk ongevoelig voor UV-straling en uitermate geschikt als onderlaag voor bijvoorbeeld groendaken. Wij zijn er trots op om dit materiaal te mogen aanbrengen. Wist u al dat VW Daken Firestone Licenced Contractor is.

U wilt lekkages voor zijn?

Gele kringen op het plafond, schimmelplekken op de muur? Hoogstwaarschijnlijk heeft u een lekkage. Een lekkage of beschadiging aan uw dak ontdekt u meestal pas als het te laat is. In de meeste gevallen wordt het pas zichtbaar bij een flinke regenbui. Als EPDM specialist Roosendaal zijn wij ook in staat om uw bestaande dak te inspecteren voor lekkages. Mocht het blijken dat er onderhoud nodig is dan zullen wij u voorzien van een onderhoudscontract. Hiermee bespaart u geld op toekomstige schade en zal uw pand ten alle tijden droog blijven. Als professioneel dakdekker herstellen wij de schade aan uw dak snel en vakkundig. Het is onze passie om uw dak te voorzien van EPDM dakbedekking. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op met ons!