Home > EPDM specialist Breda

een EPDM specialist Breda met alle diensten onder één dak!

De hedendaagse consument wordt steeds bewuster van zijn materiaalkeuze bij de bouw in en rond zijn huis. Het synthetische rubber genaamd EPDM wordt steeds vaker gebruikt juist door zijn duurzame eigenschappen. Het is een elastisch materiaal en ongevoelig voor UV-straling. Door zijn lange levensduur van 40 jaar is EPDM de laatste jaren ontzettend in populariteit gestegen. Omdat het vrijwel onderhoudsvrij is, is het ook een investering waar u geen omkijken naar zult hebben. Als EPDM specialist in Breda beschouwen we EPDM als één van de duurzaamste dakbedekkingen in vergelijking met alternatieve materialen. EPDM is uitermate geschikt voor platte en hellende daken. EPDM dakbedekking wordt niet gebrand maar koud verlijmd. Hierdoor kent het materiaal geen enkel brandgevaar. Wilt u graag weten wat wij voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over de realisatie van uw nieuwe dak.

Uw EPDM dak zal bij VW Daken altijd hoogwaardig en met een professionele service geleverd worden. Wij zijn de betrouwbare, vakkundige en vooral professionele dakdekker uit de regio Breda en omstreken. EPDM bestaande uit één groot membraam is op alle gewenste maten te bestellen. Een EPDM specialist Breda zorgt ervoor dat de materialen altijd waterdicht verwerkt worden zodat u geen lekkages meer zult hebben. Tevens is het mogelijk om EPDM over de bestaande dakbedekking te plaatsen. Hierdoor hoeft u niet uw complete dakbedekking te vervangen.

De voordelen van een EPDM specialist Breda!

EPDM kent uitzonderlijke prestaties als het gaat om de isolatie van uw dak. Dit maakt het ideaal voor zowel hellende als platte daken. Als u een EPDM specialist inzet kiest u voor zekerheid en betrouwbaarheid. Dit is precies wat VW Daken u garandeert. De dakbedekking wordt altijd naadloos verwerkt en isoleert uw dak tegen warmte en kou. Met goede isolatie kunt u veel energie en kosten besparen. Mocht uw EPDM dak toe zijn aan reparatie’s? Dan zijn wij het bedrijf om uw EPDM dak te vakkundig en betaalbaar te repareren. Door onze ruime ervaringen worden reparaties op een efficiënte en zorgeloze manier doorgevoerd. Heeft u behoefte aan een onderhoudscontract zodat uw dak regelmatig wordt nagelopen en waar nodig wordt gerepareerd? Ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn! Vraag naar onze onderhoudsvoorwaarden.

Op zoek naar een dakspecialist in uw regio?

Zoekt u een geschikte dakdekker in de regio Breda voor het leggen van uw nieuwe dakbedekking? Waarom verder zoeken als VW Daken alle diensten onder één dak heeft! Wij zijn de EPDM specialist Breda voor zowel nieuwbouw als renovatie. Van grote tot kleine projecten zijn wij inzetbaar zonder enkele zorgen. Heeft u vragen over uw dak? Wij sturen een specialist uw kant op die u kan voorzien van advies. Ook is VW Daken Firestone Licensed Contractor. Deze erkenning staat voor het leveren van alleen maar topprestaties en kwaliteit. Ook voor valbeveiliging, groendaken of daken met zonnepanelen bent u bij VW Daken aan het juiste adres. VW Daken denkt graag met u mee over EPDM dakbedekking, PVC dakbedekking, bitumen dakbedekking en vele andere dakgerelateerde materialen. Heeft u interesse? Neem contact met ons op: 076-2005200 of mail naar: info@vwdaken.nl