Firestone Rubbergard EPDM dakbedekking

Firestone Rubbergard EPDM kunt u laten plaatsen door VW Daken uit Breda, uw dakenspecialist. Wij bieden u Firestone EPDM dakbedekking van de hoogste kwaliteit. Met EPDM dakbedekking hebt u een duurzaam dak op uw pand liggen. EPDM dakbedekking is ideaal voor platte daken en licht hellende daken.

De EPDM folie wordt brandvrij aangebracht en heeft een levensduur van minimaal 40 jaar (onafhankelijk Duits onderzoek). Bovendien wordt EPDM dakbedekking zoveel mogelijk uit één stuk gemaakt waardoor de kans op lekkages nihil is. Het merk Firestone, is één van de meest gerenommeerde merken op dit gebied. Dit merk biedt al 40 jaar EPDM materialen voor uw dak van de hoogste kwaliteit. Inmiddels is er al meer dan een miljard vierkante meter aan Firestone Rubbergard EPDM aangelegd, waardoor dit één van de marktleiders is op het gebied van EPDM dakbedekking. Ook voor shingledaken en pannendaken bent u hier aan het goede adres!

Wat is EPDM dakbedekking?

EPDM dakbedekking wordt gemaakt van de chemische componenten Ethyleen, Propyleen, Dieen en Monomeer. De samenstelling is zo in elkaar gezet dat deze ideaal is om te gebruiken als EPDM dakbedekking. Deze samenstelling biedt unieke kansen voor uw dak. Zo heeft EPDM dakbedekking de volgende eigenschappen:

  • Een elasticiteit van 400 %
  • Elastisch van minus 35 tot plus 120 graden Celsius
  • EPDM dakbedekking is bestand tegen vele basen, zuren en zouten
  • Is fll getest (wortelwerend) waardoor er een groendak bovenop geplaatst mag worden
  • Kan over bestaande bitumen dakbedekking geplaatst worden
  • Is licht van gewicht

Kortom, Firestone EPDM dakbedekking is ideaal voor een duurzaam dakwerk dat decennia meegaat.

Service van VW Daken uit Breda

Verzorgen wij uw dakbedekking, dan profiteert u van onze fantastische service. Bij VW Daken hebt u alle diensten onder één dak: van dakinspectie tot dakinstallatie. Voor onze daken krijgt u een garantie van 10 tot 15 jaar. Bovendien werken wij brandvrij en zijn wij gespecialiseerd in platte en hellende daken. Daar bovenop komt dat u bij ons geniet van uitstekende voorwaarden via onze onderhoudscontracten. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij VW Daken en wij zorgen voor een scherpe prijs. VW Daken is uw favoriete dakenspecialist in heel Nederland. Maak nu gebruik van onze diensten en u bent verzekerd van een waterdicht en duurzaam dak.

Firestone Rubbergard EPDM in Roosendaal

Op zoek naar een dakdekkersbedrijf in Roosendaal of omgeving? Dankzij onze specialisatie in Firestone Rubbergard EPDM dakbedekking zijn we overal in Noord-Brabant actief. Omdat we gevestigd zitten in Breda is het voor ons een kleine moeite om ook in Roosendaal langs te komen? Maak nu een afspraak in Roosendaal en ervaar onze service en kwaliteit. Ook voor vragen over Firestone Rubbergard EPDM kunt u met ons contact opnemen.

Firestone Rubbergard EPDM in Rotterdam

Op zoek naar een dakdekkersbedrijf in Rotterdam of omgeving? Dankzij onze specialisatie in Firestone Rubbergard EPDM dakbedekking zijn we overal in Noord-Brabant actief. Omdat we gevestigd zitten in Breda is het voor ons een kleine moeite om ook in Weert langs te komen? Maak nu een afspraak in Rotterdam en ervaar onze service en kwaliteit. Ook voor vragen over Firestone Rubbergard EPDM kunt u met ons contact opnemen.

Firestone Rubbergard EPDM in Amsterdam

Op zoek naar een dakdekkersbedrijf in Amsterdam of omgeving? Dankzij onze specialisatie in Firestone Rubbergard EPDM dakbedekking zijn we overal in Noord-Brabant actief. Omdat we gevestigd zitten in Breda is het voor ons een kleine moeite om ook in Helmond langs te komen? Maak nu een afspraak in Amsterdam en ervaar onze service en kwaliteit. Ook voor vragen over Firestone Rubbergard EPDM kunt u met ons contact opnemen.

Bitumineuze dakbedekking Breda

Op zoek naar een dakdekkersbedrijf in Antwerpen of omgeving? Dankzij onze specialisatie in Firestone Rubbergard EPDM dakbedekking zijn we overal in Noord-Brabant actief. Omdat we gevestigd zitten in Breda is het voor ons een kleine moeite om ook in Antwerpen langs te komen? Maak nu een afspraak in Antwerpen en ervaar onze service en kwaliteit. Ook voor vragen over Firestone Rubbergard EPDM kunt u met ons contact opnemen.