Home > EPDM advies

Een specialist nodig voor EPDM advies?

Wij geven gedegen EPDM advies op maat! In Nederland is EPDM dakbedekking sterk in opkomst. Volgens de specialisten van VW Daken valt deze ontwikkeling eenvoudig te verklaren. Het biedt een stukje veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit die geen enkel ander dakmateriaal weet te bieden! Daarom zijn wij ons gaan specialiseren op het gebied van EPDM dakbedekking. Wij zijn een betrouwbare en professionele partner als het gaat om EPDM. Bij VW Daken kunt u terecht voor al uw EPDM advies op maat. Met hoogwaardige dakgerelateerde materialen vernieuwen we graag uw plat dak. Het EPDM dak is een belangrijk onderdeel van uw woning of bedrijfspand. Samen met ons deskundige personeel zullen wij u adviseren over hoe u uw dak het beste kunt isoleren. Heeft u EPDM advies nodig? Neem contact op met VW Daken!

Het begrip EPDM is een afkorting. Het is een mengsel van de stoffen die hiervoor gebruikt worden, namelijk Ethyleen, Propyleen, Dieen en Monomeer. De samenstelling van deze stoffen geeft EPDM een aantal unieke eigenschappen die het materiaal geschikt maakt voor dakbedekking. Het geeft het materiaal elasticiteit wat ervoor zorgt dat er geen scheuren ontstaan. Tevens zorgt het ervoor dat het bestendig is tegen extreme weersomstandigheden. Bovendien is EPDM rubber volledig resistent tegen UV-straling van de zon. De combinatie van deze eigenschappen zorgt ervoor dat EPDM een levensduur van enkele decennia garandeert. Ook kan het brandvrij worden bevestigd waardoor er geen brandgevaar meer is, wat zorgt voor extra veiligheid. Deze kenmerkende eigenschappen maken EPDM ideaal voor platte of hellende daken. Sinds enkele jaren zien wij dan ook het gebruik van EPDM exponentieel groeien.

EPDM dakbedekking komt steeds vaker voor!

Tegenwoordig zien we EPDM dakbedekking steeds vaker voorkomen. Vanwege de hoogwaardige kwaliteiten van EPDM zijn wij ons gaan specialiseren op EPDM. Dankzij onze brede ervaring en vele projecten kunnen wij u advies geven op maat en in uw wensen voorzien! Wij zijn zelfs benoemd tot Firestone Licensed Contractor. Wij hebben het talent in huis om uw dak te voorzien van de juiste dakbedekking.

Voordelen van EPDM:

  • Gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm:
    Het is gemakkelijk aan te brengen en wordt brandvrij verwerkt.
  • Uitermate lange levensduur:
    EPDM heeft een behoorlijk lange levensduur Na het aanbrengen heeft u er heel lang geen omkijken meer naar.
  • Duurzaam:
    U bespaart gas en elektriciteitskosten dankzij de hoogwaardige isolatie.

Op zoek naar een professionele EPDM dakdekker?

Een daklekkage is erg vervelend en kan veel schade veroorzaken. Wij als dakspecialisten kunnen u helpen met het repareren van uw dak. Wilt u in de toekomst daklekkage voorkomen? Kies dan voor VW Daken! Als u EPDM advies vraagt aan ons personeel dan krijgt u een bestektekening dat specifiek voor uw pand is ontwikkelt. Dankzij onze jarenlange expertise kunnen wij buiten het uitbrengen van advies ook uw dak renoveren, repareren of compleet vervangen. Het is onze passie om uw dak goed te blijven onderhouden. Bent u op zoek naar informatie over de diverse mogelijkheden of wilt u EPDM advies? Neem contact op met ons!