Een duurzaam en betrouwbaar dak!

Bij VW Daken houden we de ontwikkelingen op gebied van duurzaamheid altijd nauwlettend in de gaten. Bovendien passen onze experts graag nieuwe technieken of vernieuwende materialen toe. Zo werken onze specialisten met EPDM dakbedekking van topmerk Firestone Rubbergard. Al meer dan 40 jaar biedt Firestone Rubbergard hoogwaardige dakmaterialen en het is dan ook niet voor niets één van de marktleiders op het gebied van EPDM dakbedekking!

“VW Daken Voor Werkelijk Vakwerk”

Firestone Rubbergard EPDM is gebaseerd op het duurzame EPDM-rubbermembraan, ontwikkeld voor de afdichting van commerciële, industriële en residentiële platte en licht hellende daken. Het leent zich ook uitstekend in combinatie met groendaken en/of PV-installaties. Het is een uiterst betrouwbaar en duurzaam product met tal van gunstige eigenschappen:

  • Gemiddeld een levensduur van meer dan 50 jaar;
  • Zelfs bij extreem lage temperaturen is het zeer soepel. Het membraam van Firestone Rubbergard EPDM kan namelijk oprekken tot 300%, waardoor het grote temperatuurverschillen opvangt;
  • De productie, de installatie en het onderhoud is milieuvriendelijk. Zo scheidt het membraam tijdens de plaatsing geen giftige stoffen af en is de dakbedekking recyclebaar;
  • Firestone Rubbergard EPDM dakbedekking is snel en eenvoudig te plaatsen en bij het aanbrengen is geen open vuur nodig.

VW DAKEN | VEILIG EN VERANTWOORD WERKEN

Met Firestone EPDM dakbedekking voldoet VW Daken aan alle voorwaarden die worden gesteld (NEN 6050) aan brandveilig werken op het dak! Veilig en verantwoord werken voor zowel de dakdekker als het milieu staat bij ons dan ook hoog in het vaandel!

 Heeft u een dak dat toe is aan vernieuwing of verandering? Bij ons kunt u naast inspectie en renovatie ook terecht voor een vrijblijvend dakadvies. Benieuwd naar wat we voor u en uw dak kunnen betekenen met de kwaliteit van topmerk Firestone Rubbergard? Neem gerust eens contact met ons op. Wij informeren u graag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij zoeken Collega's