Home > Dakonderhoud

Dakonderhoud & Onderhoudscontracten

Een goed onderhouden dak boven je hoofd is belangrijk en geeft een bepaalde rust. Als het dak goed onderhouden wordt zorgt dit er op langer termijn voor dat u niet voor onnodige of onverwachte kosten komt te staan. VW Daken wil mensen dan ook graag ontzorgen en helpen bij het onderhoud. Wij bieden passende onderhoudscontracten aan voor het dak en werken volgens de NEN 2767 norm.

Onderhoudscontracten

Dakonderhoud is nodig om een lange levensduur van uw dak te garanderen. Wanneer schade aan het dak in een vroeg stadia verholpen wordt, is de kans op lekkages en waterschade minimaal. Het onderhouden van een dak is meer dan alleen het schoonmaken van het dak. Wij controleren het dak en repareren waar nodig de schade. Vanzelfsprekend wordt u binnen 24-uur door ons geholpen als er zich toch onverhoopt calamiteiten voordoen. Het is aan te raden bij ieder nieuw gemaakt dak een onderhoudscontract te nemen. Als klant heeft u de keuze uit een basispakket en toppakket. Vraag naar de voorwaarden.

Waar bestaat een basispakket uit?

1 x per jaar volledige controle van uw dak(en), het schoonmaken van uw dak(en) bij de controle, voorrang bij lekkage meldingen en een langere levensduur van een dak door het onderhoud.

Waar bestaat een toppakket uit?

1 x per jaar volledige controle van uw dak(en), het schoonmaken van uw dak(en) bij de controle, bij een lekkage melding wordt u binnen 24 uur geholpen, geen voorrijkosten bij lekkage, kleine reparaties (tot max. € 75,-incl. btw) bij controle zijn inbegrepen en een langere levensduur van een dak door het onderhoud.

Welke garantie biedt VW Daken?

VW Daken biedt u standaard 10 jaar garantie op waterdichtheid, deze garantie is te verlengen met 5 jaar doormiddel van een onderhoudscontract. Heeft u interesse? Vraag dan naar de voorwaarden.