Home > Daklekkage Rotterdam

Daklekkage Rotterdam verkomen met VW Daken!

Heeft u een daklekkage in Rotterdam? VW Daken helpt u graag verder in Rotterdam en omstreken. Wij repareren uw daklekkage in Rotterdam op vakkundige wijze en met veel plezier! Wij maken gebruik van EPDM, wat duurzamer en milieuvriendelijker is dan andere dakmaterialen. Neem contact met ons op en u wordt zo snel mogelijk geholpen.

Heeft u last ven een daklekkage? U wilt toch geen natte voeten? Neem zo snel mogelijk contact op met onze gecertificeerde dakdekkers. Of het nu gaat om daklekkage in Rotterdam of in andere gemeentes uit de regio. Wij kunnen binnen 24-uur ter plekke zijn om uw probleem te verhelpen! Van dakonderhoud tot aan het vervangen van een dakkapel. VW Daken is van alle markten thuis en helpt u graag vooruit bij uw dakwerkzaamheden. Daklekkage Rotterdam verhelpen? Onze dakdekkers zijn in staat om daklekkages snel op te sporen en te repareren. Dankzij de juiste dakmaterialen en vakbekwaam personeel is uw bedrijfspand of woning snel weer herstelt. Dat is de service van VW Daken!

Wilt u regelmatig gebruik maken van onze diensten in Rotterdam en zodoende een daklekkage voorkomen of nog sneller laten verhelpen? Kijk dan naar onze onderhoudscontracten. Wij bieden twee soorten pakketten aan waarmee u altijd snel en vakkundig wordt geholpen met uw daklekkage in Rotterdam e.o.! VW Daken opereert vanuit haar vestiging in Breda maar is in heel de regio Brabant actief. Onze opdrachten variëren van kleine daken tot aan grote bouwprojecten. VW Daken is de specialist voor uw daklekkage in Rotterdam!

 • Daklekkage | Basispakket:
  In het basispakket zitten alle noodzakelijke diensten die u snel en vakkundig helpen met uw daklekkage in Rotterdam e.o. Wij controleren uw dak één keer per jaar en maken deze tegelijkertijd schoon. Tijdens die inspectie zien wij al de beginnende of reeds aanwezige lekkages. En wanneer u een daklekkage meldt, dan krijgt u voorrang op andere meldingen. U tekent al voor een basispakket vanaf €25,-. p.m.
 • Daklekkage | Toppakket:
  Het toppakket biedt een aantal extra diensten. Zo wordt u bij melding van een daklekkage in Rotterdam binnen 24-uur geholpen. Komen wij langs voor een spoedklus dan betaalt u met het ‘Toppakket’ geen extra voorrijkosten. Bovendien zit de reparatie van een kleine daklekkage (onder de €75,-) bij het pakket inbegrepen. Uiteraard controleren wij jaarlijks uw dak en maken deze dan ook schoon.

Daklekkage in Rotterdam? Ervaar onze service!

VW Daken biedt u een uitstekende service voor uw daklekkage in Rotterdam. Bij ons kunt u er met een gerust hart vanuit gaat dat uw daklekkage op een vakkundige wijze wordt verholpen. Wij bieden ook de volgende servicevoordelen aan:

 • Alle diensten voor uw dak, onder één dak;
 • Uitstekende voorwaarden in onze onderhoudscontracten;
 • Specialist EPDM dakbedekking;
 • Wij werken brandvrij;
 • Gespecialiseerd in platte en hellende daken;
 • En u krijgt 10 tot 15 jaar garantie.