Home > Dakdekker Breda

Dakdekker Breda

Op zoek naar een dakdekker in Breda? VW Daken is het ideale dakdekkersbedrijf voor u in de regio. VW Daken is als dakdekker Breda gespecialiseerd in platte en hellende daken.

Wij vinden het belangrijk om met duurzame dakmaterialen te werken die brandvrij worden aangebracht. Daarom hebben wij er expliciet voor gekozen om ons te specialiseren in EPDM dakbedekking voor het platte dak. Met ons dakdekkersbedrijf zorgen wij er voor dat u altijd onder de pannen bent. Wij zijn de dakspecialist die van alles voor u kan betekenen op het gebied van dakbedekking. Wij verzorgen de volgende diensten:

 • Daklekkages:
  Als dakdekker Breda helpen wij u graag. Binnen een handomdraai repareren wij de lekkage van uw dak.
 • Dakadvies:
  U wilt een nieuw dak of deze moet gerenoveerd worden? Bel dan naar VW Daken T: 076-2005200. VW Daken geeft u altijd vakkundig, eerlijk en betrouwbaar advies.
 • Dakinspectie:
  Wij zorgen er als dakdekkersbedrijf ook voor dat uw dak goed blijft onderhouden. Op uw aanvraag houden wij een dakinspectie om de staat van uw dak vast te stellen
 • Onderhoudscontracten:
  Voor het verbeteren van uw daken, bent u bij ons aan het juiste adres. VW Daken renoveert uw daken op een vakkundige wijze. Denk daarbij aan het isoleren van uw daken en/of het toepassen van een kunststof dakbedekking.
 • Nieuwbouw:
  Laat u binnenkort een nieuw huis bouwen? Vraag dan aan VW Daken om vakkundig en passend advies voor uw nieuwe dak.

Als dakdekker Breda verstaan we ons vak!

Kortom, voor al uw dakdiensten is VW Daken de perfecte dakdekker in de regio Breda en omstreken. Als dakdekkersbedrijf zorgen wij voor vakkundig gebouwde daken met goed onderhoud en professioneel advies. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Mail naar info@vwdaken.nl of bel 076-2005200. Wij staan u graag te woord. Wij zorgen er natuurlijk voor dat u altijd droog bent onder uw eigen dak!