Home > Bouwbedrijven

Wie wij helpen

U volledig ontzorgen dat is de kwaliteit die wij leveren! Doormiddel van korte lijnen en heldere communicatie werken we met u samen aan de toekomst. Afspraken nakomen en flexibiliteit is wat ons uniek maakt! Opdrachtgevers doen een beroep op VW Daken voor periodiek onderhoud, verduurzaming, renovatie en nieuwbouw.

Bouwbedrijven

Onze expertise brengen wij graag in bij al uw nieuw- en renovatie projecten. Bouwen kunt u immers niet alleen. Wij kunnen u altijd professioneel en deskundig van dienst zijn in elke face van uw bouwproject!

De levensduur van uw dak wordt voor een grootdeel bepaald door de juiste keuze bij de opbouw van uw dak. Door de juiste keuze te maken voor materialen, constructies en de wijze van verwerking zult u jarenlang plezier hebben van uw dak. Wij denken graag met u mee en dragen bij aan de totstandkoming van bestekken. Wij kunnen u adviseren betreffende constructie en materiaalgebruik zodat u nog efficiënter te werk gaat en uiteindelijk bespaart op uw kosten. Voor de platte daken maken wij vooral gebruik van PVC, bitumen & EPDM dakbedekking. Een erg duurzaam product met een levensduur van wel 40 jaar.